IS UW BEDRIJF OOK TRENDS GAZELLE IN 2017?

Trends Gazellen zijn uitverkoren.

15 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:
groei in omzet
groei in personeel
groei in toegevoegde waarde

Is uw bedrijf ook een van de Trends Gazellen 2017?
Ontdek het vanaf februari 2017 in Trends of verneem het eerstdaags van een van onze adviseurs.

Speciale tarieven

Voor Trends Gazellen kunt u van speciale advertentietarieven genieten.

ONTDEK NU »

Trends Gazellen package

U wil uw nominatie als Trends Gazelle nog meer bekend maken? Bestel dan uw eigen Trends Gazellen package.

BESTEL NU »

Hoe wordt u verkozen tot Trends Gazelle?

Trends Gazelle wordt u niet op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch. Trends Gazelle wordt u op basis van harde groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel en groei in toegevoegde waarde.
De methodologie is de volgende:

Op basis van een kwantitatieve analyse van de Trends Top 100.000 onderscheiden we 3 categorieën van bedrijven:
- “kleine bedrijven” (met een brutomarge minder dan 1 mio euro),
- “middelgrote bedrijven” (met een omzet van 1 tot 10 mio euro) en
- “grote bedrijven” (met een omzet van meer dan 10 mio euro).

Vervolgens toetsen we hun balansen van de 5 voorbije boekjaren aan 3 criteria en maken een ranking van de groei-evolutie (in absolute en procentuele cijfers):
- groei in omzet
- groei in personeelsbestand
- groei in cashflow

De bedrijven moeten minstens 20 arbeidsplaatsen hebben gecreëerd sinds de oprichting (voor de kleine bedrijven volstaat 10). Ten slotte toetst de redactie van Trends nog af of de bedrijven een voldoende operationele onafhankelijkheid aan de dag kunnen leggen.

Het bedrijf dat het hoogste in de lijst voorkomt, mag zich een jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen en wordt in de bloemetjes gezet op de evenementen. Alle andere bedrijven ontvangen het diploma van genomineerde Trends Gazelle 2017.

DE Provinciale Trends GazelleN DOSSIERS & events 2017

De provinciale Trends Gazellen uitreikingen zijn volledig gratis en enkel op uitnodiging voor de genomineerde Trends Gazellen en contacten van de partners. Bent u Trends Gazelle, dan kunt u uw persoonlijke uitnodiging aanvragen aan uw Trends Top contactpersoon of bij een van de partners van Trends Gazellen. Gelieve u wel vooraf in te schrijven aan de hand van de toegangscode die u op uw persoonlijke uitnodiging terugvindt. Inschrijven is mogelijk vanaf 15 november.

01|02
2017

Brussel

Bijhorend Trends-dossier:
02/02/2017

ONTDEK DE RANGSCHIKKING »

08|02
2017

vlaams-brabant

Bijhorend Trends-dossier:
09/02/2017

ONTDEK DE RANGSCHIKKING »

15|02
2017

West-vlaanderen

Bijhorend Trends-dossier:
16/02/2017

ONTDEK DE RANGSCHIKKING »

22|02
2017

Limburg

Bijhorend Trends-dossier:
23/02/2017

ONTDEK DE RANGSCHIKKING »

08|03
2017

antwerpen

Bijhorend Trends-dossier:
09/03/2017

ONTDEK DE RANGSCHIKKING »

15|03
2017

oost-vlaanderen

Bijhorend Trends-dossier:
16/03/2017

ONTDEK DE RANGSCHIKKING »

DE uitreiking van de Nationale Trends GazelleN 2017

De nationale Trends Gazellen zijn toegankelijk voor iedereen tegen betaling, tenzij u een genomineerde Trends Gazelle bent.
NIEUW: na de reeks dossiers stellen de redacties van Trends en Trends-Tendances u een nieuwe verzamelgids van alle Trends Gazellen voor op 23 maart 2017. Een Trends Gazellen Gids met een verzameling van alle artikels en alle rankings voor alle provincies uit het land, dus zowel voor Vlaanderen als Wallonië.

22|03
2017

Vlaanderen/Brussel/Wallonie

Auditorium 2000, Brussels Expo, Brussel.

Bijhorend Trends-dossier én
Trends Gazellen Gids:
23/03/2017

De voordelen voor Trends Gazellen

Als Trends Gazelle heeft u behalve de aandacht die uw bedrijf geniet in het magazine Trends, de mogelijkheid tot netwerken op de Trends Gazellen uitreiking en het officiële Trends Gazelle 2017 diploma, ook een reeks financiële en andere voordelen. Haal het maximum uit uw nominatie, kies uw voordelig visibiliteitspakket of bestel uw Trends Gazellen brand package.

Kies uw voordelig visibiliteitspakket

Als Trends Gazelle kunt u uw nominatie maximaal benutten met een van de 3 voordelige visibiliteitspakketten, exclusief ontwikkeld voor en op maat van u als genomineerde Trends Gazelle. Meer info vindt u hier of bij uw Trends Top contactpersoon op 02 702 70 21 of via topregie@trendstop.be.

MEER INFO »

Bestel uw brand package

Als Trends Gazelle kunt u ook een brand package bestellen om uw nominatie als Trends Gazelle nog meer bekend te maken in uw bedrijf en bij uw contacten. De Trends Gazelle Brand Package bestaat o.a. uit een reeks stickers, balpennen, pins, en vooral een memorystick met de logo’s van de Trends Gazellen die u op uw eigen communicatiemateriaal kunt aanbrengen.

BESTEL HIER »

Onze partners

Trends Gazellen is een initiatief van Roularta Media Group en het magazine Trends

Met de steun van

x

BDO, partner van de Trends Gazellen 2017

BDO is zelf ook Belgisch ondernemer, en begrijpt de concrete noden en zorgen van de Belgische bedrijven als geen ander. Vandaag begeleidt BDO meer dan 7.000 kleine, middelgrote en grote bedrijven, en dit op verschillende vlakken, zowel op fiscaal-juridisch vlak, als met speciale adviezen (bv. HRM, Interim Management, ...). BDO maakt deel uit van een groot internationaal netwerk, waardoor we bedrijven ook het juiste internationale advies kunnen geven. Groei wordt in steeds grotere mate internationaal gerealiseerd, dus de internationalisering wordt een absolute must.

Voor BDO is een Partnership met de Trends Gazellen dan ook een logische keuze! Als ondernemer zetten we heel graag onze schouders onder een initiatief, waar bedrijven die een optimale voedingsbodem helpen creren voor nieuwe starters, de nodige visibiliteit krijgen. Wij zijn alvast heel benieuwd naar de genomineerden!

www.bdo.be

x

Capital@rent, partner van de Trends Gazellen 2017

Capital@rent financiert kmo's via achtergestelde leningen. Het voordeel van zo een 'mezzaninefinanciering' is dat het een onderneming toelaat om te groeien maar toch onafhankelijk te blijven.

Een mezzaninelening laat immers toe om de eigen inbreng te verhogen, zonder aandelen te moeten afstaan. Banken beschouwen de mezzanineleningen van Capital@rent immers als quasi-kapitaal. Maar Capital@rent wordt geen aandeelhouder en gaat zich niet moeien met het bestuur van uw onderneming.

Bovendien maakt Capital@rent deel uit van een familiale holding die al meer dan 100 jaar actief is in de Belgische economie (familie Claeys – Zedelgem). Dit garandeert een efficiënte werking, korte beslissingslijnen en de insteek van iemand die weet wat ondernemen is.

Trends Gazellen weten als geen ander dat elke groeifase uitdagingen met zich meebrengt, en het vinden van de juiste financiering hoort hier zeker bij. Capital@rent wil ondernemers een alternatief aanbieden dat hen toelaat op eigen kracht verder te groeien. En uiteindelijk ook zelf de vruchten te plukken.

www.capitalatrent.be

x

Gimv, partner van de Trends Gazellen 2017

Gimv investeert in bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Stuk voor stuk zijn dat ambitieuze groeiers die hun marktpositie willen verstevigen, performanter worden, hun balans willen versterken, internationale markten veroveren…

Met Gimv als onafhankelijke, beursgenoteerde investeringsmaatschappij halen zij een ervaren partner aan boord, met expertise in vier geselecteerde investeringsplatformen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities. Onze internationale teams zijn betrokken in het groeitraject van zowat 50 veelbelovende ondernemingen. Zij verkennen graag samen met de ondernemer alle mogelijkheden in de transformatie van diens onderneming tot marktleider. Want investeren betekent meer dan financiële ondersteuning.

Gimv is sinds jaren partner van de Gazellen, het is immers hét netwerk bij uitstek van snelgroeiende ondernemingen en die willen we graag leren kennen.

www.gimv.com

x

KBC, partner van de Trends Gazellen 2017

Als bank-verzekeraar zien we van dichtbij hoe ontzettend veel er komt bij kijken vooraleer ondernemers hun plannen kunnen waarmaken. We willen daarom mee onze schouders zetten onder het project van onze klanten. We willen hen ondersteunen en aanmoedigen, of ze nu starters zijn of al een succesvolle zaak hebben uitgebouwd. Geloven in hun project, het mee financieren, en liefst focussen op de lange termijn. En ook mee helpen hun netwerk op te bouwen waar het kan. Dat doen we bijvoorbeeld door ze in contact te brengen met ondernemers die hun passies delen.

We zijn dan ook trots dat meer en meer ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemen met passie zorgt voor een duurzame groei van de economie en onze Vlaamse maatschappij.

www.kbc.be/ondernemen

x

KBC, partner van de Trends Gazellen 2017

Als bank-verzekeraar zien we van dichtbij hoe ontzettend veel er komt bij kijken vooraleer ondernemers hun plannen kunnen waarmaken. We willen daarom mee onze schouders zetten onder het project van onze klanten. We willen hen ondersteunen en aanmoedigen, of ze nu starters zijn of al een succesvolle zaak hebben uitgebouwd. Geloven in hun project, het mee financieren, en liefst focussen op de lange termijn. En ook mee helpen hun netwerk op te bouwen waar het kan. Dat doen we bijvoorbeeld door ze in contact te brengen met ondernemers die hun passies delen.

We zijn dan ook trots dat meer en meer ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemen met passie zorgt voor een duurzame groei van de economie en onze Vlaamse maatschappij.

www.kbc.be/ondernemen

x

Securex, partner van de Trends Gazellen 2017

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op werkbaar en wendbaar werk.

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of KMO’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Securex heeft alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens.

Het partnership met Trends Gazellen is voor ons een bewuste en logsiche keuze, omdat we sterk geloven in het ondernemerschap van de Belgische bedrijven.

www.securex.be

Met dank aan

Kanaal Z Trends Top VOKA

Voor alle vragen, gelieve een e-mail te sturen naar trendsgazellen@roularta.be